Informatie koor

Informatie over het koor

REPERTOIRE:

Dit jaar doen er ook weer jeugdkoren mee aan Symfonica in D. Onder begeleiding van het Symfonica in D orkest zullen zij een stuk ter gehore gaan brengen. Daarnaast worden er nog een aantal liedjes gezongen met een begeleidingsband. Het programma met workshops is nog in ontwikkeling. Als je niet aangesloten bent bij een koor ben je ook van harte welkom! 

Wil je van te voren oefenen?

De liedjes kunnen van te voren thuis worden ingestudeerd. Via de website kun je, na inschrijving, de liedjes downloaden. Wil je met een deelnemend koor mee-oefenen? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij weet het dichtstbijzijnde koor voor je te vinden. Heb je andere vragen? Neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Begeleidende zangdocenten:

Martijje Lubbers

Minka Zaal

Mariken van Spronsen

Martine Salomons

Jeroen Zijlstra

 

 

Met dank aan:

Over Symfonica in D

Het initiatief van de Provinciale Jeugdorkestendag 'Symfonica in D' geeft Drents talent een podium en een unieke ervaring onder het motto 'Samen Muziek Maken!'.

Search