Informatie koor

Informatie over het koor

Hou je van zingen? Doe mee met het Symfonica in D ‘online’ koor van 2021?

De Provinciale Jeugdorkestendag ‘Symfonica in D’ is een dag waar iedereen die een instrument bespeelt of graag zingt aan mee kan doen. Dit jaar organiseren we een online editie. Het doel is: Samen muziek maken! Je kan thuis van te voren oefenen. Na inschrijving ontvang je een downloadlink naar de muziek en teksten en word je per mail op de hoogte gehouden wanneer de opnamen plaatsvinden. Er is ook een opname van het lied te vinden dat speciaal voor deze editie is gecomponeerd en dat je kunt gebruiken bij het oefenen. Oefen samen met je zangdocent, hij of zij kan je helpen.

Opnamedagen

In Assen wordt een opnamedag georganiseerd voor het koor. Indien mogelijk oefenen we samen in een grotere groep waarna in kleinere groepjes van 8 kinderen de zang wordt opgenomen. De muziek van het orkest en de zang worden later samen gemixt tot een muziekstuk. Daarbij wordt een videoclip gemaakt door de Digital Art Factory. Van kinderen die dit willen en mogen van hun ouders worden foto's gemaakt die verwerkt worden in de videoclip. 

Begeleidende zangdocenten:
Jeroen Zijlstra
Dirigent: 
Roeland Robert
 
We hopen dat alles meezit en dat we er een mooi muziekproject van kunnen maken.
Uiteraard vindt het project alleen plaats als het kan binnen de dan gestelde Corona-maatregelen. 
 
Kosten deelname: Gratis
Voor wie? Kinderen die graag zingen en leerlingen van particuliere muziek- en zangdocenten of muziekscholen, leden van jeugdorkesten, jeugdkoren, schoolorkesten,
Inschrijven: Inschrijven gaat via een formulier op de website van K&C:
Klik hier om Individuele deelnemers voor het koor aan te melden.
Klik hier om een koor in één keer aan te melden.
 
Wil je van te voren oefenen?
De liedjes kunnen van tevoren thuis worden ingestudeerd. Via de website van K&C kun je, na inschrijving, de liedjes downloaden. Wil je met een deelnemend koor mee-oefenen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij weet het dichtstbijzijnde koor voor je te vinden. Heb je andere vragen? Neem dan contact op metDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

Over Symfonica in D

Het initiatief van de Provinciale Jeugdorkestendag 'Symfonica in D' geeft Drents talent een podium en een unieke ervaring onder het motto 'Samen Muziek Maken!'.

Search