Informatie koor

Informatie over het koor

REPERTOIRE:

Dit jaar zullen ook drie jeugdkoren mee gaan doen aan Symfonica in D. Onder begeleiding van het Symfonica in D orkest gaan zij Walking in the air uit de Snowman van componist Howard Blake uitvoeren. Een hele uitdaging! Wil je meezingen maar ben je geen lid van een jeugdkoor? Dan kun je gewoon meedoen! Meld je aan via het inschrijfformulier. Heb je vragen? Neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het programma is nog in ontwikkeling. Maar we kunnen het volgende alvast verklappen: Op het repertoire staan muziekstukken die te maken hebben met het thema ‘het weer’. Het orkest speelt Thunder and Lightning van Johan Strauss en Spring van Vivaldi. Het muziekstuk dat gezamenlijk gespeeld en gezongen wordt met het koor is Walking in the air uit de Snowman van componist Howard Blake. Er worden in totaal 3 liedjes door het projectkoor gezongen.. De twee andere liedjes worden door muzikanten begeleid.

De stukken kunnen van te voren thuis worden ingestudeerd. Na aanmelding ontvang je een link om de stukken te downloaden. De workshops worden gegeven door de koordirigenten Mariken van Spronsen, Martine Salomons en Martijje Lubbers.

TIJDSCHEMA KOOR:

Tijd

Wat

Locatie

11.00 uur

Inloop en aanmelding

Scala

11.15 uur

Inzingen en indeling 3 groepen

Scala

11.30 uur

Workshopronde 1

Scala

12.10 uur

Workshopronde 2

,,

12.50 uur

Lunchpauze

 

13.20 uur

Workshopronde 3

,,

14.00 uur

Wisselen van locatie

Tamboer

14.15 uur

Repetitie samen en met muzikanten

Tamboer

15.00 uur

Repetitie met orkest

Tamboer

15.45 uur

Aankomst publiek

Tamboer

16.00 uur

Aanvang concert

Tamboer

Met dank aan:

Over Symfonica in D

Het initiatief van de Provinciale Jeugdorkestendag 'Symfonica in D' geeft Drents talent een podium en een unieke ervaring onder het motto 'Samen Muziek Maken!'.

Search